Hesabım
    Antarktika’da Geçen Gerilim Dizisi 'Beneath'in Hazırlıkları Başladı

    Amazing Film Co ve Enderby Entertainment işbirliğinde ekrana aktarılacak

    Antarktika’da geçen gerilimli bir öyküyü ele almaya hazırlanan Beneath dizisinin hazırlıkları başlıyor. Beneath’in senaryosunu, Shut Eye ve Orphan Black’te imzası bulunan Will Pascoe ile Rick Dugdale kaleme alıyor.

    On bölümden oluşan Beneath’in prodüksiyonu, Münih merkezli yapım şirketi Amazing Film Company ile Los Angeleslı şirket Enderby Entertainment tarafından yürütülüyor. Pascoe ve Dugdale ikilisinin yazdığı senaryo, Antarktika’da geçen The X Files ve Lost karışımı bir hikayeyi ele alacak. Dizinin prodüksiyonuna kış ayları içerisinde başlanacak.

    Beneath’in yürütücü yapımcı kadrosunda, ses getiren Alman dizisi Babylon Berlin’in yapımcılarından olan Uwe Schott’ın yanı sıra Thomas Peter Friedl, Dugdale, Pascoe ve Daniel Petrie gibi isimler var.

    Senarist ve yürütücü yapımcı Dugdale, dizinin izleyiciyi daha önce görmedikleri ve bilmedikleri bir dünyaya götüreceğini ve herkes için gerçek bir macera olacağını söyledi.

    Enderby Entertainment ve The Amazing Film Company şirketleri daha önce The Girl Who Played with Fire ve The Girl Who Kicked The Hornet’s Nest uyarlamalarında da iş birliği yaptı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top