Hesabım
    'The Deuce' James Franco ile Yola Devam Ediyor

    Franco’nun ikinci sezonda da yer alacağı kesinleşti

    The Disaster Artist filmindeki performansıyla Altın Küre’ye uzanan ünlü aktör James Franco, bir süredir, törenin hemen ardından ortaya çıkan taciz suçlamalarıyla karşı karşıyaydı. İddiaların ardından kimilerine göre The Deuce dizisindeki başrolü tehlikeye giren Franco için beklenen karar geldi. Cinsel taciz suçlamalarının ortasında kalan Franco, dizinin ikinci sezonunda rol almaya devam edecek.

    HBO yapımı The Deuce önümüzdeki haftalarda ikinci sezon çekimlerine başlıyor. Deadline’nın haberine göre senaryo ve prodüksiyon, daha önce planlandığı şekliyle ilerleyecek; dizi porno sektörünü ve Franco’nun canlandırdığı Vincent ve Frankie Martino ikizlerinin hikayesini ele almaya devam edecek.

    The Wire ve Treme setlerinde de birlikte çalışan David Simon ve George Pelecanos ikilisinin imzasını taşıyan The Deuce, HBO'nun tüm platformlarında 2.2 milyon seyirciye ulaşarak, kanalın popüler yapımı The Night Of'la eşit derecede reyting toplamayı başarmıştı.

    James Franco’ya yöneltilen suçlamaların ardından Care2’da Franco’nun diziden ayrılması için imza kampanyası başlatılmıştı. Geçtiğimiz ay başlatılan kampanyada 6 bin imza toplandı.   

    The Deuce ortak yaratıcısı David Simon, Franco’nun The Deuce setindeki davranışlarını “fazlasıyla profesyonel” olarak tanımlarken dizi setinden Franco'ya yönelik herhangi bir şikayetin olmadığını açıkladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top