Hesabım
    Michelle Gomez ve Chance Perdomo Sabrina Uyarlamasının Kadrosunda!

    Kiernan Shipka’nın rol arkadaşları belli oluyor

    Doctor Who’nun Michelle Gomez’i ile genç oyuncu Chance Perdomo Netflix’in yeni dizisi Sabrina the Teenage Witch’in oyuncu kadrosuna eklendi.

    Michelle Gomez, uyarlamada Kieran Shipka’nın canlandırdığı Sabrina’nın favori öğretmeni Mary Wardell’a hayat verecek. Wardell karakteri, Sabrina şeytancıl güçlerle karşılaştığında ona yol gösteren kişi olacak.

    Chance Perdomo ise Sabrina’nın İngiliz kuzeni Ambrose Spellman rolünde hikayeye dahil oluyor. Spellman da Sabrina gibi büyücü olduğunu keşfeden bir karakter. Büyücüler konseyi tarafından ev hapsine çarptırılan Ambrose’un, Spellman kadınlarıyla yaşadığı evden ayrılması yasaktır. Ambrose, Sabrina’nın en büyük suç ortaklarından biridir.

    Chilling Adventures of Sabrina adlı çizgi romandan uyarlanan Nefflix dizisi, lise öğrencisi Sabrina’nın yarı insan yarı cadı olduğunu keşfetmesini ve bu iki yanını da dengede tutmaya çalışmasını işliyor. Kendisi gibi büyücü iki halasıyla birlikte yaşayan Sabrina ailesini ve dünyayı kötücül güçlere karşı korumaya çalışıyor.

    Sabrina uyarlaması, Riverdale dizisiyle bağlantılı olarak ilerleyecek olsa da farklı plarformlarda görücüye çıkan bu iki dizisi arasında resmi olarak bir bağlantı kurulmayacak. Yine de uyarlama Betty ve Veronica gibi Archie karakterlerine yer verecek.

    Dizinin senaryosunu Aguirre-Sacasa kaleme alırken yürütücü yapımcı tarafında Lee Toland Krieger, Greg Berlanti, Sarah Schechter ve Jon Goldwater ile işbirliği yapacak.

    Michelle Gomez’i Doctor Who’daki Missy, diğer adıyla The Master, rolüyle hatırlıyoruz. İngiliz aktör Perdomo ise Amerikan televizyonlarına ilk kez konuk oluyor.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top