Hesabım
    Altın Palmiyeli Yönetmen Cristian Mungiu da Ekrana Transfer Oldu

    Mungiu’nun yapımcılığını üstlendiği Hackerville dizisinin detayları belli oldu

    HBO Europe, Altın Palmiye ödüllü yönetmen Cristian Mungiu’nun yapımcısı olduğu Hackerville projesine yeşil ışık yaktı. Gerilim türündeki dizi, bir Alman bankasını hedef alan Romanyalı hackerların hikayesini işliyor.

    Altı bölümden oluşan siber suç dizisi, Romanya’nın uluslararası arenaya açıldığı ilk ortak yapım olacak. Hackerville’ın hikayesi Almanya ve Romanya’da geçecek.

    Büyük bir Alman bankası, tehlikeli bir hacker saldırısına uğrar. Güvenlik güçlerinin takibi sonrasında, saldırının Romanya’dan yürütüldüğü ortaya çıkar. Romanya doğumlu bir Alman polisi, davayı araştırmak üzere Romanya’ya gönderilir. Burada bir yandan yerel bir müfettişle ve dahi bir hacker olan Dark Mole ile birlikte çalışırken diğer yandan ailesinin geçmişiyle ilgili rahatsız edici sırları keşfeder.

    Hackerville, Emmy ödüllü Alman dizisi Deutschland 83’de imzası bulunan Ralph Martin ve Joerg Winger tarafından yaratıldı. Senaryo ekibi Laurențiu Rusescu, Daniel Sandu, Ralph Martin ve Steve Bailie’den oluşuyor.

    Sonbahar döneminde prömiyer yapması planlanan dizinin prodüksiyonu HBO Europe ve TNT Serie işbirliğinde hayata geçecek. Yapımcı tarafında Cristian Mungiu’nun yanı sıra Tudor Reu, Alina David ve Silvia Popescu var. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Igor Cobileanski ve Anca Miruna Lazarescu yer alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top