Hesabım
    Big Little Lies: Shailene Woodley, Laura Dern ve Zoë Kravitz Geri Dönüyor

    Emmy ödüllü dizi ilk sezon kadrosunu korumayı başardı

    Big Little Lies’da başrol oyuncuları Shailene Woodley, Laura Dern ve Zoë Kravitz’in ikinci sezonda da rollerine devam edecekleri resmiyet kazandı. Üç isim, kadroda yer alacağı daha önce kesinleşen Reese Witherspoon, Nicole Kidman ve bu sezon diziye katılan Meryl Streep’in yanına eklendi.

    Shailene Woodley dizide, kasabanın en yeni sakini Jane Chapman karakterini canlandırmaya devam ediyor. Jane, Perry’nin ölümüyle başa çıkmaya çalışırken oğlu Ziggy ile yeni bir hayat kurmanın yollarını arıyor. Laura Dern’ün hayat verdiği Renata Klein karakteri ise bu sezon evliliğinde yeni sorunlarla karşılaşacak. Zoe Kravitz’in Bonnie Carlson karakteri ise Perry’nin ölümünün şokunu atmaya çalışırken geçmişten gelen hayaletlerle yüzleşiyor.  

    Yeni sezonda Nicole Kidman cephesinde ise büyük değişiklikler yaşanacak. Celeste, kocasının ölümünün fazlasıyla etkilenir ancak ailesi için savaşmaya ve bir zamanlar olduğu o kadına dönüşmeye kararlıdır. Reese Witherspoon’un Madeline Martha Mackenzie’si ise Perry’nin ölümüyle yüzleşecek ve evliliğini sorgulayacak.

    Big Little Lies’ın ikinci sezon bombası olan Meryl Streep, hikayede Perry’nin annesi Mary Louise Wright karakterine hayat verecek. Mary Louise Wright oğlunun ölümünün ardından torunlarını görmek için Monterey’e gelecek.

    Emmy ödüllü dizinin yeni sezon senarist koltuğunda David E. Kelley var. Senaryo, Liane Moriarty’nin kaleme aldığı hikayeden uyarlandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top