Hesabım
    Tracy Morgan Komedisi The Last O.G.’den Fragman Geldi

    Ünlü komedyen ekranlara geri dönüyor

    Emmy adayı komedyen ve oyuncu Tracy Morgan, The Last O.G. adını taşıyan komedi dizisiyle ekranlara geri dönüyor.

    The Last O.G., Tracy Morgan’ın canlandırdığı Tray karakterinin eğlenceli hikayesini ele alıyor. 15 yıllık cezasının ardından hapisten çıkıp özgürlüğüne kavuşan Tray, dışarıdaki dünyanın nasıl değiştiğini görünce şoke olur. Tray, Brooklyn'deki doğup büyüdüğü mahalleye geri döner ve eski sevgilisinden ikiz çocukları olduğunu ancak eski sevgilisinin yokluğunda başka bir adamla evlenmiş olduğunu öğrenir. Tray, çocuklarıyla tanışmak ve onları geç de olsa maddi manevi desteklemek ister. Ne var ki çok büyük maddi sorunları vardır. Talihsiz adam, hapishanede öğrendiği numaraları gerçek hayatta kullanmaya karar verir.   

    Geçtiğimiz yılın hit filmlerinden Get Out’a imza atan yönetmen Jordan Peele’nin yarattığı ve yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Morgan'ın yanında Tiffany Haddish, Ryan Gaul, Taylor Mosby, Dante Hoagland ve Allen Maldonado gibi isimler var.

    Dizinin diğer yürütücü yapımcıları ise Morgan, Eric Tannenbaum, Kim Tannenbaum, John Carcieri ve Joel Zadak'tan oluşuyor. The Last O.G. 3 Nisan’da TBS ekranında prömiyer yapıyor.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top