Hesabım
    Roswell Uyarlamasında Başrol Jeanine Mason’ın Oldu

    Ünlü dizinin yeniden çevrimi, CW ekranlarında yayınlanacak

    Deadline’nın haberine göre, Grey’s Anatomy’nin yıldızı Jeanine Mason, CW dizisi Roswell’in başrolüne getirildi.

    Kült bilim kurgu serisinin yeniden çevrimi olan Roswell’in senaryosu, The Originals’ın senaristi Carina Adly MacKenzie tarafından kaleme alınıyor. Yönetmen koltuğunda Julie Plec’e yer veren dizi, orijinali gibi, Melinda Metz’in Roswell High adlı roman serisinden uyarlanıyor.

    Ailesinden ayrı yaşayan biyomedikal araştırmacısı Liz Ortecho, doğup büyüdüğü New Mexico şehri Roswell’e geri dönmek zorunda kalır. Liz burada, gençliğinde aşık olduğu kişiyle yeniden karşılaşır, ancak bu kez onun hakkında şoke edici bir gerçeği keşfeder. Şimdilerde polis olarak çalışan eski sevgilisi, aslında bir uzaylıdır. Bu sır ikisini daha da yakınlaştırırken hükümetin, dünyada var olduğunu bildikleri bir uzaylıyı aramaya başlaması işleri karıştırır.

    Filmin yürütücü yapımcı koltuğunda senarist MacKenzie ve yönetmen Plec’in yanı sıra Kelly Brown, Lawrence Bender, Justin Falvey ve Darryl Frank var.

    Grey’s Anatomy’de Doktor Sam Bello karakterine hayat veren Jeanine Mason, Of Kings and Prophets dizisinin başlıca karakterlerden birini canlandırmıştı. Genç aktris ayrıca Criminal Minds, You’re the Worst ve Major Crimes gibi yapımlarda konuk oyuncu olarak boy gösterdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top