Hesabım
    The Walking Dead 8. Sezonun Yeni Bölümleriyle FX’te!

    Popüler dizi 26 Şubat’ta geri dönüyor

    AMC’nin ekranlarda sekizinci sezonunu dolduran hit dizisi The Walking Dead, yeni bölümleriyle FX kanalına geri dönmeye hazırlanıyor. Dizi sekizinci sezonun yeni bölümleriyle Amerika yayınından 24 saat sonra, 26 Şubat Pazartesi günü saat 21.30’da FX ekranlarına olacak.

    Robert Kirkman imzalı ünlü çizgi romandan uyarlanan ve sekiz sezondur ekranın en çok izlenen yapımlarından biri olmayı başaran The Walking Dead, 25 Şubat’ta 125’ten fazla ülkede hayranlarıyla buluşacak. Dizi, zombi kıyametinden sonra hayatta kalmayı başaran polis memuru Rick Grimes’in öncülüğünde güvenli bir yaşam alanı arayan insanların hikayesini ele almaya devam edecek.

    Geçtiğimiz günlerde dokuzuncu sezon onayını alan dizi, radikal bir hamleyle sonbaharda başlayacak yeni sezonunda showrunner değişikliğine gideceğini açıklamıştı. Yeni sezonda showrunner koltuğu dizinin senaristlerinden Angela Kang’a devredilecek ve Kang dizinin ilk kadın showrunner’ı olarak görevi devralacak.

    125’ten fazla ülkede hayranlarıyla buluşan AMC dizisi, Amerika yayınından 24 saat sonra FX ekranlarında Türkiye izleyicisinin karşısına çıkıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top