Hesabım
    Nashville’in Veda Tarihi Belli Oldu

    Altıncı sezon 7 Haziran’da geri dönüyor

    Ekranların uzun soluklu müzik dizisi Nashville, 7 Haziran’da kaldığı yerden devam edecek. Sezon arası veren Altın Küre adayı dizi, 26 Temmuz’da yayınlanacak altıncı sezonun son bölümüyle ekranlara veda edecek.

    2016 yılında, yayınlandığı ABC kanalı tarafından iptal edilen dizi son anda bir hamleyle CMT tarafından satın alınmıştı. İki sezondur CMT ekranlarında izleyici karşısına çıkan dizi country müzik sanatçılarının hikayelerini takip ediyor. Juliette Barnes (Hayden Panettiere), Deacon Claybourne (Charles Esten) ve Highway 65 ailesinin müzik yapma serüvenini ve sektörde yaşananları ekrana yansıtan dizi müzisyenlerin aile ve arkadaşlık ilişkilerini de izleyiciyle buluşturuyor.

    Nashville sezonun kalan bölümlerinde, iki yeni karaktere ev sahipliği yapacak. True Detective’den hatırladığımız Ronny Cox’u sorunlu müzisyen Gideon, Mia Maestro’yu ise Dariys hareketinin sadık takipçisi Rosa olarak izleyeceğiz.

    Nashville’in altıncı sezon oyuncu kadrosunda Clare Brown, Chris Carmack, Kaitlin Doubleday, Jonathan Jackson, Sam Palladio, Maisy Stella ve Lennon Stella gibi isimler var.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top