Hesabım
    The Expanse: 3. Sezondan Teaser Geldi

    Prömiyer tarihi de belli oldu

    Syfy’da izleyici karşısına çıkan bilim kurgu serisi The Expanse’in ilk teaser videosu yayınlandı. Popül​​er dizi, üçüncü sezon bölümleriyle 11 Nisan’da geri dönmeye hazırlanıyor. 

    Twitter hesabından yapılan paylaşımla prömiyer tarihi duyurulan dizi, üçüncü sezonunda 13 bölüm halinde izleyici karşısına çıkıyor. New York Times çok satan roman serisinden uyarlanan dizi günümüzün 200 yıl ilerisinde geçiyor ve kolonize olmuş bir galakside, büyük bir komploya atılan iki yabancının maceralarını konu ediniyor. Yeni sezon ise Dünya, Mars ve The Belt arasındaki savaşı ele alıyor. Artık protomolekülün gizemini çözmek her zamankinden daha önemlidir; güneş sistemi büyük tehlike altındadır.

    The Expanse’in oyuncu kadrosu Steven Strait, Shohreh Aghdashloo, Dominique Tipper, Cas Anvar, Wes Chatham, Frankie Adams, Elizabeth Mitchell ve David Strathairn’dan oluşuyor.

    Showrunner koltuğunda Naren Shankar’a yer veren dizinin yürütücü yapımcılığını Mark Fergus ve Hawk Ostby üstleniyor. Dizinin uyarlandığı roman Daniel Abraham ve Ty Franck ikilisinin imzasını taşıyor.

    The Expanse üçüncü sezon bölümleriyle 11 Nisan’da Syfy ekranlarında başlıyor.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top