Hesabım
    Marvel’s The Punisher’ın Kadrosuna 3 Yeni İsim Katıldı

    Josh Stewart, Floriana Lima ve Giorgia Whigham ikinci sezonda rol alacak

    Netflix’in geçtiğimiz yılın hitlerinden birine dönüşen suç dizisi Marvel’s The Punisher, ikinci sezonunda üç yeni yüze daha ev sahipliği yapacak. Josh Stewart (Shooter), Floriana Lima (Supergirl) ve Giorgia Whigham (Scream) devamlı karakterler olarak oyuncu kadrosuna ekle​​ndi.

    Başrolünde Jon Bernthal’ın yer aldığı The Punisher, Frank Castle adlı anakarakterinin, ailesini öldürenlerden intikam almak için çıktığı yolculuğu konu ediniyor. Eski bir denizci olan Castle’ın hikayesi, 2017’nin en sevilen dizilerinden biri olmuştu.

    Kadroya yeni eklenen isimlerden Stewart, hikayede, suç dolu geçmişini geride bırakan John Pilgrim’e hayat verecek. Şartlar yüzünden eski yeteneklerini tekrar kullanması gereken John, Frank Castle’ın dünyasına sürüklenir. Lima’yı ordu çalışanlarını tedavi eden bir terapist; Whigham’ı ise geçmişi gizemlerle dolu bir dolandırıcı rolünde izleyeceğiz.

    Bernthal’ın yanı sıra ikinci sezonda da rolüne devam eden isimler arasında Ben Barnes, Amber Rose Revah ve Jason R. Moore var.

    The Punisher’ın ilk sezon bölümleri Netflix platformunda yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin ikinci sezon prömiyer tarihi ise henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top