Hesabım
    'Murphy Brown' Orijinal Kadrosuyla Geri Dönüyor

    Üç ismin daha kadroya katıldığı açıklandı

    1988 yılında izleyiciyle buluşan bir dönemin sevilen komedisi Murphy Brown ekranlara geri dönüyor.

    Önümüzdeki yıl CBS ekranlarındaki yerini alacak olan dizinin oyuncu kadrosu için, orijinal diziden Faith Ford (Corky Sherwood), Jo​​e Regalbuto (Frank Fontana) ve Grant Shaud (Miles Silverberg) ile anlaşıldığı duyuruldu. Bu üç ismin yanı sıra, daha önce açıklandığı gibi Candice Bergen da yeni dizide ünlü araştırmacı gazeteci ve televizyon spikeri karakterini canlandırmaya devam edecek.

    Bergen, Ford ve Regalbuto’nun yanında, dizinin 10 sezonunun tamamında rol alan dört isimden biri olan Charles Kimbrough ile görüşmeler devam ediyor. 81 yaşındaki oyuncunun sağlık durumu nedeniyle dizide konuk oyuncu olarak boy göstermesi planlanıyor.

    CBS, klasik komedisi Murphy Brown için 13 bölümlük sipariş verdi. Dizinin prodüksiyonunu, orijinal seride olduğu gibi Warner Bros. Television üstlenecek. Diane English’in senarist ve yürütücü yapımcı olarak yer aldığı projenin yürütücü yapımcıları arasında Candice Bergen de var.

    Murphy Brown on sezonluk ekran yolculuğu süresince 62 dalda Emmy ödülüne aday gösterilirken bunlardan 18’ini evine götürdü. Dizi ayrıca 15 dalda aday gösterildiği Altın Küre ödüllerinden 3 ödülle ayrıldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top