Hesabım
    Big Little Lies: Adam Scott da Geri Dönüyor!

    İkinci sezonda oyuncu kadrosunu korumaya devam ediyor

    HBO’nun geçtiğimiz yıla damga vuran dizisi Big Little Lies, ikinci sezon hazırlıklarına devam ediyor. İlk sezondaki oyuncu kadrosunu büyük ölçüde korumayı başaran Emmy ödüllü dizi, bu isimlerin arasına Adam Scott’ı da ekleyerek yoluna sağlam adımlarla devam ediyor.

    Adam Scott’ı ilk sezonda Reese Witherspoon’un canlandırdığı Madeline karakterinin kocası Ed Mackenzie olarak izlemiştik. Kar​​akterin ikinci sezonda, Madeline ile olan evliliğini sorgulayacağı, hikayeye dair açıklanan ilk detaylar arasında.

    Adam Scott gibi ikinci sezonda da yola devam edeceği kesinleşen oyuncular arasında Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern ve Zoë Kravitz var. Ekibe yeni katılan Meryl Streep ise yılın en büyük transferlerinden biri olmuştu.

    Big Little Lies’ın ikinci sezonu Liane Moriarty imzalı hikayeden uyarlanıyor. Dizinin senaryosunu ise David E. Kelley kaleme alıyor. Yürütücü yapımcılar arasında Kelley’e Kidman, Per Saari, Witherspoon, Bruna Papandrea, Jean-Marc Vallée, Nathan Ross, Gregg Fienberg ve yönetmen koltuğundaki Andrea Arnold eşlik edecek.

    Adam Scott, Fox komedisi Ghosted’da da başrol ve yürütücü yapımcı olarak yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top