Hesabım
    Snowpiercer: Yeni Showrunner Belli Oldu

    Orphan Black’in yaratıcısı Graeme Manson ile anlaşıldı

    TNT’nin prodüksiyonu devam eden iddialı projelerinden Snowpiercer, geçtiğimiz ay showrunner Josh Friedman’ın erken vedasıyla şaşırtmıştı. Bir ayı aşkın süredir devam eden arayış nihayet sonuçlandı ve dizinin showrunner koltuğu için Orphan Black’in ortak yaratıcısı Graeme Manson ile anlaşıldı.

    Aynı ismi taşıyan, Bong Joon Ho imzalı distop​​ik filmden uyarlanan Snowpiercer’ın oyuncu kadrosu da son halini aldı. Dizinin başlıca rollerinde Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Mickey Sumner, Alison Wright, Susan Park, Sasha Frolova, Sheila Vand, Katie McGuinness, Roberto Urbina, Sam Otto, Lena Hall, Annalise Basso ve Benjamin Haigh’ı izleyeceğiz.

    Snowpiercer, filmde olduğu gibi, dünyanın devasa bir buz kütlesine dönüştüğü bir evrende geçiyor. Bu felaketin yedi yıl sonrasında başlayan dizi, hayatta kalan insanların verdiği yaşam mücadelesine odaklanıyor. İnsanlık artık Snowpiercer adlı bir trende yaşamını sürdürmektedir ancak burada da sınıfsal farklılıklar üzerine kurulu acımasız bir düzen söz konusudur.

    Dizinin yürütücü yapımcılığını Marty Adelstein, Becky Clements, Scott Derrickson, Bong Joon Ho, Park Chan-wook, Lee Tae-hun ve Dooho Choi üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top