Hesabım
    The Village Dizisinde Başroller Belli Oldu

    NBC dizisinin başrolleri Lorraine Toussaint & Dominic Chianese ikilisine emanet

    NBC’nin pilot bölüm hazırlıkları süren drama dizisi The Village, başrollerinde Lorraine Toussaint (Rosewood) ve Dominic Chianese (The Sopranos)’e yer verecek.

    The Village, Manhattan’daki bir apartmanda yaşayan insanların yaşamlarını ekrana taşıyor. Apartmanda yaşlısından gencine, farklı kültür seviyelerine, farklı ırklara ve yaşam tarzlarına sahip birbirinden farklı insanlar yaşar. Kimler yoktur ki aralarında; hamile bir genç kız ve onun bekar annesi, ilgiye muhtaç bir polis, kocasından korkunç bir sır saklayan bir kadın, bir veteriner, büyük babasını bulmayı başarabilen bir avukat ve daha nicesi…

    Hikayede, Lorraine Toussaint’ı insanlarla çok iyi ilişkiler kuran yalnız bir kadın olan Patricia rolünde izleyeceğiz. Chianese ise yaşam dolu inatçı bir adam olan Enzo karakterine hayat verecek.

    The Village’ın senaryosunu, Sons of Anarchy’nin senarist ve yürütücü yapımcısı Mike Daniels kaleme alırken yönetmen koltuğunda Minkle Spiro var. Mike Daniels projede yürütücü yapımcı olarak da yer alacak.

    87 yaşındaki Dominic Chianese, ekranda The Sopranos, The Good Wife ve Boardwalk Empire gibi ses getirmiş yapımlarda izledik. Toussaint ise Rosewood ve The Fosters gibi başarılı yapımlarda boy gösterdi.

    The Village, Bob Greenblatt yönetimindeki NBC’nin 2018-2019 sezonunda pilot bölüm onayını verdiği ilk dizi olma özelliğini taşıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top