Hesabım
    Karate Kid Dizisi 'Cobra Kai’den Nostaljik Teaser!

    Karate Kid efsanesi 30 yıl sonra geri dönüyor

    YouTube Red’in on bölümlük komedi dizisi Cobra Kai’nin teaser fragmanı paylaşıldı. ​​

    Son film The Karate Kid Part III’nin otuz yıl ardından gelen dizide Ralph Macchio, Daniel LaRusso olarak; William Zabka ise Johnny Lawrence rolünde tekrar izleyici karşısına çıkacak.

    ​Dizinin hikayesi, 1984’te gerçekleşen All Valley Karate Turnuvası'nda yaşananların otuz yıl sonrasında geçiyor. İki dövüşçü de yıllar içerisinde olgunlaşmış ve farklı hayatlar sürmüştür. Zor zamanlardan geçen Johnny Lawrence, geçmişteki günlerine geri dönebilmek için dövüş okulu Cobra Kai’yi yeniden açar ve yeni öğrencilerini eğitmeye başlar. Johnny Lawrence ve Daniel LaRusso arasındaki rekabet ise yeniden kızışacaktır.

    Cobra Kai’nin kadrosunda ikiliye, Xolo Maridueña, Tanner Buchanan, Courtney Henggeler, Mary Mouser ve Ed Asner gibi isimler eşlik ediyor.

    Dizinin senaryosunu Josh Heald, Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg kaleme alıyor. Yürütücü yapımcı tarafında ise üçlüye Susan Ekins, Will Smith, James Lassiter ve Caleeb Pinkett eşlik ediyor. Hurwitz ve Schlossberg ayrıca yönetmen koltuğunda da yer alan isimler.

    Cobra Kai’nin yıl sonunda prömiyer yapması planlanıyor.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top