Hesabım
    Stranger Things'in 3. Sezon Kadrosunda Değişiklikler Var!

    Priah Ferguson ve Maya Hawke yeni sezonda...

    Netflix’in hit dizisi Stranger Things, üçüncü sezon kadrosunda iki yeni güncellemeye imza attı. Geçtiğimiz sezon dört bölümde izlediğimiz konuk oyuncu Priah Ferguson, üçüncü sezon kadrosuna da dahil oldu. Genç aktris Maya Hawke ise dizide Robin rolünü üstlenecek.

    Priah Ferguson’u ikinci sezonda Lucas’ın küçük kardeşi Erica Sinclair rolünde izlemiştik. Dört bölümde yer almasına rağmen izleyicinin kalbini çalmayı başaran sempatik karakter, dizinin yaratıcıları Duffer kardeşlerden de tam not almayı başardı. Sonuç olarak Erica karakterini yeni sezonda daha sık göreceğimiz netleşti. Zira Erica, Hawkins’i yeni bir tehlikeden kurtarmaya çalışan ekipte yerini alıyor olacak.

    Karaktere hayat veren 11 yaşındaki Ferguson daha önce FX’in ödüllü dizisi Atlanta’da da boy göstermişti.

    Maya Hawke’un canlandıracağı Robin ise işinden sıkılıp yeni heyecanlar arayan ve Hawkins’te beklediğinden çok daha fazlasını bulan bir karakter olarak karşımıza çıkacak. 19 yaşındaki aktris ise BBC dizisi Little Women’ın kadrosunda yer almıştı.

    Duffer Kardeşler tarafından yaratılan popüler Netflix dizisinin yürütücü yapımcılığını Matt ve Ross Duffer’ın yanı sıra Shawn Levy, Dan Cohen ve Iain Paterson üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top