Hesabım
    House of Cards'ın Final Sezonundan İlk Teaser!

    Kevin Spacey'siz sezona ilk bakış

    Netflix'in ilk orijinal dizisi House of Cards, Kevin Spacey’nin olmadığı altıncı ve final sezonundan ilk görüntüleri izleyici karşısına çıkardı. Dizinin Twitter hesabından paylaşılan videonun başrolünde Robin Wright var.

    House of Cards’ın geleceği, Kevin Spacey’nin taciz vakalarının ortaya çıkmasının ardından uzun süreli bir belirsizliğe atılmıştı. Nihayet Netflix içerik müdürü Ted Darandos, Aralık ayında son noktayı koymuş ve final sezonunun önümüzdeki yıl izleyiciyle buluşacağını ve başrolde yalnızca Robin Wright’ın yer alacağını açıklamıştı. Drandos ayrıca sezon başına 13 bölümle izleyici karşısına çıkan dizinin final sezonunda sekiz bölümden oluşacağını duyurmuştu.

    Hikayesi henüz açıklanmayan altıncı sezon, kadrosunda Michael Kelly, Diane Lane, Greg Kinnear, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Cody Fern, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott ve Boris McGiver gibi isimlere yer veriyor. Greg Kinnear, Diane Lane ve Cody Fern kadroya yeni katılan isimler arasında.  

    House of Cards’ın yürütücü yapımcılığını ise Melissa James Gibson, Frank Pugliese, Robin Wright, David Fincher​, Joshua Donen​, Dana Brunetti​, Eric Roth​, Michael Dobbs​ ve Andrew Davies​ üstlenmeye devam ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top