Hesabım
    Roseanne: İlk Fragman Görücüye Çıktı

    Devam dizisinin ilk uzun fragmanı paylaşıldı

    Bir dönemin klasikleşmiş sitcom dizisinin devamı olan Roseanne, 27 Mart’ta izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. ABC ekranlarında yayınlanacak olan dizinin ilk uzun fragmanı geldi.

    1988-1997 yılları arasında ekranda kalan Roseanne, orta sınıfa mensup Corner ailesinin gündelik hayatını ekrana taşıyor.

    Devam dizisi, orijinal serinin oyuncu kadrosunu korumaya devam edecek. Ünlü oyuncular Roseanne Barr, John Goodman, Laurie Metcalf, Alicia Goranson, Sara Gilbert ve Michael Fishman başlıca rollerde tekrar izleyici karşısına çıkacak. Johnny Galecki, David rolüne geri dönecek ancak yalnızca tek bölümde yer alacak. Sarah Chalke ise dizide bu kez başka bir karaktere hayat verecek.

    Roseanne'nin oyuncu kadrosuna eklenen taze kanlardan biri Emma Kenney olmuştu. Showtime'ın hit dizisi Shameless'ta sekiz sezondur Debbie Gallagher karakterine hayat veren Emma Kenney'i, Roseanne'de, David ile Darlene'nin kızları Harris rolünde izleyeceğiz. Diğer yeni yüzler arasında ise Emma Kenney, Ames McNamara ve Jayden Rey var.

    Roseanne devam dizisinin ilk sezonu ABC’de yayınlanacak ve bir saatlik özel prömiyer bölümüyle 27 Mart 2018’de ekranlardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top