Hesabım
    Demian Bichir Ekrana Transfer Oluyor

    Ünlü aktör, Grand Hotel’in başrolüne getirildi

    ABC’nin pilot bölüm hazırlıkları süren dizisi Grand Hotel’in başrolü, Meksikalı ünlü oyuncu Demián Bichir’in oldu. Bichir, yürütücü yapımcıları arasında Eva Longoria’nın da bulunduğu diziyle birlikte, 2013 yapımı The Bridge’in ardından ilk kez ekranda görünüyor olacak.

    İspanyol dizisinden uyarlanan Grand Hotel’in senaryosunda Brian Tanen’ın imzası bulunuyor. Grand Hotel, Miami sahilinde bulunan Grand Riviera otelinde geçiyor ve başta otelin sahibi aile olmak üzere oteldeki karakterlerin sır dolu yaşamlarını ekrana taşıyor.

    Dizide Bichir’i otelin sahibi Gonzalo Cardenas rolünde izleyeceğiz. Sıfırdan başlayarak bugünlere gelen karizmatik Gonzalo, kazandıklarının değerinin farkındadır ve bunları kaybetmemek için elinden geleni yapar.

    Son yıllarda Alien: Covenant, The Hateful Eight ve Machete Kills gibi büyük bütçeli Hollywood filmlerinde karşılaştığımız Bichir, 2011 yılında A Better Life filmindeki performansıyla Oscar’a aday gösterilmişti.

    Grand Hotel’in yürütücü yapımcı kadrosunda Eva Longoria’nın yanı sıra Ben Spector, senarist Brian Tanen, Ramon Campos ve orijinal dizinin showrunner’ı Teresa Fernandez-Valdes var. Dizinin prodüksiyonu ise ABC Stüdyoları tarafından yürütülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top