Hesabım
    “Trust” Dizisinin Yeni Posteri Adeta Bir Sanat Eseri!

    Merakla beklenen projenin arkasında usta yönetmen Danny Boyle yer alıyor.

    Son yıllarda birçok kaliteli işe imza atan ve yükselişte olan FX kanalının yeni dizisi “Trust”a dair yeni bir poster yayınlandı. Adeta bir sanat eseri gibi görünen poster, diziye olan merakımızı iyice arttırıyor.

    “Milyoner / Slumdog Millionaire” filminin Oscar’lı senaristi Simon Beaufoy tarafından yaratılan dizinin ilk üç bölümünün yönetmenliğini “Trainspotting”, “127 Saat” ve “Steve Jobs” gibi filmlerin Oscar’lı yönetmeni Danny Boyle üstleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda 2 Oscar ödüllü Hilary Swank, 2 Altın Küre ödüllü Donald Sutherland, “Mumya” serisinin başrolü Brendan Fraser, “Beach Rats” filmiyle yıldızı parlayan genç aktör Harris Dickinson, Michael Esper ve Luca Marinelli gibi isimler bulunuyor.

    Hikayesi 1973 ​​yılında başlayan “Trust”, petrol zengini Getty ailesinin varisi olan III. John Paul Getty’nin kaçırılmasını işliyor. John Paul Getty’i kaçıran İtalyan mafyası, yüklü miktarda fidye istiyor. Getty’nin hayatı, ailesinin ödeyeceği fidyeye bağlıdır ancak ortada ciddi sorunlar vardır. Fidyeciler Getty’nin babasına ulaşamazlar. Dünyanın en zengin insanlarından olan dedesi J. Paul Getty Sr. ise torununu pek de umursamış gibi görünmez. Geriye bir tek annesi kalır ancak onun da parası yoktur.

    İlk sezonu 10 bölüm sürecek olan “Trust”, 25 Mart’ta prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top