Hesabım
    Ünlü Harrow’s Alley Projesini Emma Thompson Hayata Geçiriyor

    Kayıp proje tozlu raflardan indiriliyor

    JAMES SHAW/REX/SHUTTERSTOCK

    Uzun yıllar önce rafa kaldırılmış olan, Walter Newman imzalı Harrow’s Alley adlı film projesi, ünlü oyuncu Emma Thompson ve Bad Wolf yapım şirketi iş birliğinde ekrana aktarılıyor. Deadline’da çıkan habere göre korku ve gerilim türündeki dönem dizisinin HBO ekranında izleyiciyle buluşması muhtemel.

    Üç kez Oscar’a aday gösterilen ünlü senarist Walter Newman tarafından kaleme alınan senaryo, yazıldığı dönem yüksek bütçe gerektirmesi ve karanlık bir atmosferde geçmesi nedeniyle rafa kaldırıldı. Ancak 2000’li yıllar itibarıyla proje üzerinde tekrar fikir yürütülmeye başlandı ve Thompson bu dönemden beri projenin takipçisiydi. Şimdi ise dizinin prodüksiyonunu üstlenen Bad Wolf’un, dizinin yapımın ilk aşamalarında olduğu söyleniyor.

    Harrow’s Alley’nin hikayesi 17. yüzyılda hayat buluyor. Avrupa, veba salgınıyla boğuşmaktadır. Küçük bir İngiliz kasabasında da vaziyet aynıdır ve günden güne kötüleşmektedir. Dizi, kanun kaçağı bir dolandırıcı olan Ratsey ile iyi niyetli Harry’nin hayatta kalma savaşına odaklanacak.

    1993’te hayata veda eden Walter Newman’ın “kariyerinin en yüksek noktası” olarak tanımladığı senaryo, online olarak yayınlandı ve sinema okullarındaki derslerde kullanıldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top