Hesabım
    “Bojack Horseman”ın Yaratıcısından Yeni Animasyon Dizisi Geliyor!

    "Bojack Horseman"ın yaratıcısı Raphael Bob-Waksberg Amazon için yeni bir dizi hazırlıyor.

    Son birkaç yıldır televizyon dünyasında hatırı sayılır işlere imza atan Amazon ilk animasyon dizisinin hazırlıklarına başladı. Merak uyandıran yeni dizinin adı “Undone” olacak. Dizinin arkasında, Netlix’te yayınlanan ve yakın zamanda 5. sezon onayı alan sevilen animasyon “BoJack Horseman”ın yaratıcısı Raphael Bob-Waksberg ve dizinin yazarı Kate Purdy bulunuyor.

    Yarım saatlik bölümler halinde yayınlanacak komedi ve animasyon dizisi, Alma isimli bir kadını konu alıyor. Geçirdiği araba kazasında ölümle burun buruna gelen Alma, zamanla bağlantılı güçleri olduğunu keşfeder ve bu güçlerini babasının ölümünün ardındaki gerçeği bulmak için kullanır. 2019 yılında yayınlanması beklenen dizide Alma karakterine, “Alita: Battle Angel / Alita: Savaş Meleği” filminn yıldızı Rosa Salazar sesiyle can verecek. “Life in Pieces” dizisinde oynayan Angelique Cabral ise Alma’nın küçük kız kardeşini seslendirecek.

    Amazon Studios’un senaryolu diziler başkanı Sharon Yguado, yeni dizi “Undone” için heyecanını şu sözlerle belirtiyor: “İlk yarım saatlik animasyon dizimize yeşil ışık yaktığımız için mutluyuz. Kate ve Raphael dinamik ve yaratıcı bir ikili ve bizim için harika bir dizi yaratacaklarına eminim. Müşterilerimizin 2019’da diziyi görmesi için sabırsızlanıyorum.”

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top