Hesabım
    The Originals’ın Devam Dizisinde Yeni Gelişme!

    Danielle Rose Russell ve Matt Davis ile anlaşıldı

    Variety’nin haberine göre, The Originals’ın devam projesi, kesinlik kazanmaya başladı. Henüz dizi onayı verilmeyen, geliştirme aşamasındaki proje için The Originals oyuncularından Matt Davis ve Danielle Rose Russell ile anlaşıldığı söyleniyor.

    CW kanalında yayınlanan The Originals’ın devam dizisi, eğer gerçekleşirse, aynı kanalda izleyici karşısına çıkacak. Oyuncu kadrosu için anlaşmaya varılan isimler arasında Davis ve Russell’ın yanı sıra Quincy Fouse, Jenny Boyd, Kaylee Bryant ve Aria Shahghasemi de var. Shahghasemi dışındaki isimlerin The Originals’ta görünüp görünmeyeceği henüz netleşmiş değil. Shahghasemi ise dizinin beşinci sezonunda kadroya dahil olacak.

    The Originals ve The Vampire Diaries dizilerinin yaratıcısı Julie Plec’in imzasını taşıyan proje, Danielle Rose Russell’ın canlandırdığı Hope Mikaelson karakterine odaklanacak. The Originals’ın hikayesi final sezonunda zamanda atlayacak ve Russell’ı Hope rolünde izleyeceğiz.

    The Vampire Diaries’in devam dizisi olan The Originals, Klaus Mikaelson ve ailesinin hikayesini ele alıyor. Beşinci sezonun ardından final yapması planlanan dizinin başlıca rollerinde Joseph Morgan, Daniel Gillies, Phoebe Tonkin, Charles Michael Davis, Yusuf Gatewood ve Riley Voelkel var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top