Hesabım
    The Librarians Ekranlara Veda Ediyor

    Yapımcı Dean Devlin devam etmeye kararlı

    TNT geçtiğimiz Şubat ayında dördüncü sezon finalini gerçekleştiren fantastik macera dizisi The Librarians’a beşinci sezon onayını vermedi.

    Haberi Twitter’dan duyuran The Librarians’ın yürütücü yapımcısı Dean Devlin, resmi iptal haberini telefonla aldığını ve bir an önce, dizinin devam edebileceği başka bir platform arayacağını açıkladı.

    Son bölümü 7 Şubat’ta TNT ekranlarında yayınlanan The Librarians, yayın hayatına 2014 yılında başlamış; The Last Ship ve Major Crimes ile birlikte kanalın en çok izlenen dizilerinden biri olmayı başarmıştı. Major Crimes da geçtiğimiz aylarda TNT tarafından iptal edilirken The Last Ship’in ise beşinci sezonunun ardından iptal edilmesi bekleniyor.

    Aynı adlı film serisinden uyarlanan The Librarians, bilinmeyen bir dünyanın gizemlerini korumaya çalışan çok eski bir organizasyonun maceralarını konu ediniyordu. Dizinin oyuncu kadrosunda Rebecca Romijn, Christian Kane, Lindy Booth, John Harlan Kim, John Larroquette ve Noah Wyle gibi isimler yer alıyor.

    The Librarians’ın yürütücü yapımcı tarafında ise Dean Devlin’in Electric Entertainment şirketi, Marc Roskin ve Noah Wyle var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top