Hesabım
    Yeni Star Wars Dizisi Jon Favreau’ya Emanet!

    Senarist ve yürütücü yapımcı olarak kadroya katıldı

    Heyecanla beklenen Star Wars dizisinin başına ünlü aktör ve yönetmen Jon Favreau getirildi.

    Ses getiren duyuru Lucasfilm tarafından yapıldı; Favreau’nun, Disney’in yeni dijital platformunda yayınlanacak dizinin senaristi ve yürütücü yapımcısı olduğu belirtildi. Star Wars evrenine yabancı bir isim olmayan Favreau, animasyon dizi Star Wars: The Clone Wars'un kadrosunda yer almıştı. Ünlü aktör ayrıca Solo: A Star Wars Story’de de boy gösterecek.

    Disney ile işbirliği geçmişe dayanan Jon Favreau, Iron Man, Iron Man 2 ve The Jungle Book gibi dev prodüksiyonların yönetmenliğini üstlenmişti. Favreau ayrıca 2019’da vizyona girecek The Lion King’in de yönetmen koltuğunda yer alıyor.

    Disney’in CEO’su Bob Iger, dizinin isminin henüz belli olmadığını söyledi. Dört ya da beş farklı projenin müjdesini veren Iger, ayrıca film serilerinin de Disney platformunda gösterime gireceğini belirtti.

    Iger, Star Wars'un dizi uyarlaması üzerinde çalıştıklarını geçtiğimiz Kasım’da açıklamıştı. Aynı şekilde High School Musical ve Monsters, Inc. dizilerinin de yolda olduğunu belirtmişti. 

    Disney’in iddiasını her geçen gün yükselten platformunun 2019 yılında açılması planlanıyor. Dizinin prömiyer tarihi ise henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top