Hesabım
    Ünlü Yönetmen Tom Hooper ve Logan’ın Yıldızı Dafne Keen Aynı Dizide!

    "His Dark Materials" serisi ekrana aktarılıyor

    The King’s Speech’in yönetmeni Tom Hooper ve Logan filmiyle sükse yapan genç oyuncu Dafne Keen, His Dark Materials uyarlamasının kadrosuna katıldı.

    Philip Pullman imzalı ünlü fantastik roman serisi His Dark Materials’dan uyarlanacak olan mini dizi, büyük prodüksiyonuyla da ses getirmeye hazırlanıyor. Sekiz bölümden oluşacak dizi, paralel evrende yaşayan yetim bir karakter olan Lyra’nın maceralarını konu edinecek. Dafne Keen’i başkarakter Lyra rolünde izleyeceğiz. Projenin senaryosunu Jack Thorne kaleme alacak.

    Uzun bir ikna sürecinin ardından projeye dahil olduğu söylenen Tom Hooper ise dizinin tüm bölümlerinin yönetmen koltuğunda yer alacak.

    Philip Pullman’ın ünlü serisi "Northern Lights", "The Subtle Knife" ve "The Amber Spyglass" olmak üzere üç romandan oluşuyor. Fizik, felsefe ve teolojinin birbirine geçtiği karmaşık bir masal niteliğinde olan seri, paralel evrenler arasında gezinebilen iki çocuğun büyüme hikayesini ele alıyor.

    Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Pullman, Tranter, Gardner, Toby Emmerich, Carolyn Blackwood, Bethan Jones ve Deborah Forte yer alıyor.

    BBC One tarafından sipariş edilen dizi, yapılmış en yüksek bütçeli İngiliz dizilerinden biri olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top