Hesabım
    ‘Suits’in Devam Dizisine Yeşil Işık!

    Başrolde Gina Torres var

    Gina Torres’in başrolünde yer alacağı Suits'in devam dizisine USA Network’ten onay geldi. Suits’in yaratıcısı ve yürütücü yapımcısı Aaron Korsh ile yapımcı ve showrunner Daniel Arkin’in imzasını taşıyan dizi, avukat Jessica Pearson karakterinin hikayesini takip ediyor.

    Jessica Pearson karakteri, ekranda yedinci sezonunu tamamlayan Suits dizisinde yer alan saygın bir avukat olarak izleyici karşısına çıkıyor. New York merkezli bir hukuk firmasının ortaklarından olan Jessica, yedi yıldır her türlü olumsuzluğa rağmen meslek hayatında sağlam adımlarla ilerlemişti. İşini her daim birinci planda tutan Jessica son sezonda ise kalbinin sesini dinliyor ve Chicago’ya taşınıyor.

    Devam dizisinin yürütücü yapımcı kadrosunda Aaron Korsh, Daniel Arkin, Doug Liman, David Bartis, Gene Klein ve Gina Torres var.

    USA Network’ün sevilen dizisi Suits geçtiğimiz ay sekizinci sezon onayını almayı başarmıştı. Ayrıca dizinin kadrosuna Samantha Wheeler rolünde Katherine Heigl’ın eklendiği; devamlı karakterlerde karşımıza çıkan Patrick Adams ve Meghan Markle’ın ise kadrodan ayrıldığı duyurulmuştu.

    Suits’in yedinci sezonunun son sekiz bölümü 28 Mart’tan itibaren ekranlarda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top