Hesabım
    Dead Inside'da Yeni Başrol Lyndon Smith!

    Joey King'den boşalan yere geldi

    CW kanalında izleyiciyle buluşacak fantastik polisiye dizisi Dead Inside’ın başrolünde değişikliğe gidildi. Son güncellemeye göre hikayenin başkarakterlerinden olan Emmy’i Lyndon Smith canlandıracak.

    Emmy karakteri için daha önce genç oyuncu Joey King ile anlaşılmıştı. Ne var ki senaryo okumaları sırasında işler planlandığı gibi gitmedi ve oyuncunun projeden ayrılmasına karar verildi.  

    Lyndon Smith, dizide başrolleri Freddie Stroma ile birlikte paylaşacak.

    Katie Lovejoy ve Bill Lawrence’ın imzasını taşıyan dizinin yönetmen koltuğunda Michael Patrick Jann yer alacak. Dead Inside’ın yürütücü yapımcıları arasında ise Katie Lovejoy, Bill Lawrence ve Jeff Ingold var.

    Dead Inside, biri dedektif diğeri polis olan iki kardeşin hikayesini ele alıyor. Freddie Stroma’nın canlandırdığı dedektif Zach Gates, bir patlama esnasında hayatını kaybederken polis kardeşi Emmy Gates sağ çıkmayı başarır. Ancak sıradışı bir gelişme yaşanır ve Emmy kazadan sonra kardeşinin hayaletini görmeye başlar. İkili, kurbanların suçlarını çözmek için yeniden iş birliği yapacaktır.

    Lyndon Smith ekranda White Famous, Crazy Ex-Girlfriend, Parenthood, Public Morals ve Step Sisters gibi yapımlarda boy gösterdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top