Hesabım
    The Handmaid's Tale: 2. Sezondan Teaser Geldi

    Hit dizi 25 Nisan'da geri dönüyor

    Geçtiğimiz yıl ekranların ve ödül törenlerinin en ses getiren yapımı olan The Handmaid’s Tale, ikinci sezon prömiyeri için gün sayıyor. Hulu platformunda izleyici karşısına çıkan diziden, dikkat çekici bir teaser video yayınlandı.

    Yeni teaser’da ödüllü başrol Elisabeth Moss’un sesi duyuluyor. Moss, teaser’da Offred karakterinin gündelik hayattaki rutinlerini anlatırken bir anda bu düzene adeta başkaldırıyor. Dizinin ikinci sezonu bu teaser videoda göründüğü gibi, bebeğini doğurmaya hazırlanan Offred’in onu Gilead distopyasından korumaya çalışma mücadelesini ele alacak. Diğer karakterler de Gilead karanlığına karşı savaş açacaklar.

    Emmy ve Altın Küre ödüllü The Handmaid’s Tale’ın başlıca rollerinde Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Alexis Bledel, Samira Wiley, Madeline Brewer ve Ann Dowd gibi isimler var. Ayrıca yakın zamanda Bradley Whitford’ın da Joseph Lawrence rolünde oyuncu kadrosuna eklendiği açıklanmıştı.

    Bruce Miller’ın imzasını taşıyan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Warren Littlefield, Elisabeth Moss, Daniel Wilson, Fran Sears ve Ilene Chaiken bulunuyor.

    The Handmaid’s Tale’ın ikinci sezonu 25 Nisan’da Hulu platformundaki yerini alacak.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top