Hesabım
    Shameless’ın Yapımcısı İskandinav Dizisi 'Fallet’ı Uyarlıyor

    Amerikan uyarlaması, Showtime’da izleyici karşısına çıkacak

    İskandinav komedi dizisi Fallet, Shameless’ın yapımcısı Etan Frankel tarafından ABD ekranlarına uyarlanıyor. Frankel’ın Keshet Studios ve Universal TV işbirliğinde hayata geçireceği proje, Showtime ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

    Suç ve komedi türlerini bir araya getiren İsveç yapımı Fallet dizisi FLX, Erik Hultkvist ve Rikard Ulvshammar’ın imzasını taşıyor ve tuhaf bir kasabada yaşanan vahşi bir cinayetin izini süren bir FBI ajanı ve polis dedektifinin maceralarını ele alıyor. Dizi, kariyerleri düşüşte olan ve özel hayatlarında sorunlarla boğuşan uyumsuz ikilinin öyküsünü kara mizah türünde bir yapıyla ekrana yansıtıyor. Hikayenin başkarakterlerine Lisa Henni ve Adam Godley hayat veriyor.

    Fallet uyarlamasının yürütücü yapımcı kadrosunda Frankel’ın yanı sıra Peter Traugott, Rachel Kaplan, Avi Nir, Alon Shtruzman, Pontus Edgren ve Joshua Mehr var.

    Etan Frankel, 2011-2016 yılları arasında Shameless uyarlamasında yapımcı ve senarist olarak yer aldıktan sonra yürütücü yapımcı olarak terfi etti. Frankel daha sonra bir diğer John Wells uyarlaması olan Animal Kingdom’da da yürütücü yapımcı olarak görev aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top