Hesabım
    Jane the Virgin Final mi Yapıyor?

    Gina Rodriguez ağzından kaçırdı!

    Ekranların ses getiren yapımlarından Jane the Virgin, beşinci sezonun ardından izleyiciye veda ediyor. Dizinin başrolü Gina Rodriguez, yapımın önümüzdeki yıl veda edeceğini açıkladı.

    Gina Rodriguez, Create & Cultivate kapsamında katıldığı bir söyleşide sorulan soruyu cevaplarken önümüzdeki sezon için “son sezonumuzda” ifadesini kullandı. Sonrasında yaptığı mimikler ise bu sırrı ağzından kaçırdığını işaret ediyor gibi.

    AFI, Altın Küre, Peabody gibi ödüllere sahip olan Jane The Virgin, Türkiye’de FOXLIFE ekranlarında yayınlanıyor. Dizi, sıradışı hikayesiyle olduğu kadar misafir oyuncularıyla da ses getirmişti. Britney Spears ve Ke$ha gibi yıldız isimlerin konuk oyuncu olarak katıldığı Jane the Virgin, yönetmen koltuğunda ise ünlü oyuncu Eva Longoria’yı ağırlamıştı.

    CW’de yayınlanan ve Venezuela menşeili Juana la Virgen’den esinle ekrana gelen Jane the Virgin, geleneklere, ahlak kurallarına ve Katolik yaşam tarzına son derece bağlı bir genç kız olan Jane'in istemeden hamile kalmasının ardından yaşananlara ekrana taşıyor.

    Jane the Virgin’in yürütücü yapımcı kadrosunda Micah Schraft, Jorge Granier, Lewis Abel, Gary Pearl, Ben Silverman ve Jennie Snyder Urman gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top