Hesabım
    Big Little Lies’ın Senaristi ve Nicole Kidman Tekrar Bir Arada!

    Çok satan romandan HBO ekranına uyarlanıyor

    Emmy ödüllü Big Little Lies’ın senaristi David E. Kelley ve başrolü Nicole Kidman, yeni bir projede daha birlikte çalışmaya hazırlanıyor. Çok satan 2014 basımı You Should Have Known romanından uyarlanan The Undoing adlı mini dizi, Big Little Lies gibi HBO kanalında izleyici karşısına çıkacak.

    Jean Hanff Korelitz’in imzasını taşıyan romanın senaryosu, David E. Kelley tarafından ekrana aktarılacak ve Nicole Kidman’ın canlandırdığı adlı Grace Sachs karakterin trajik hikayesini izleyiciyle buluşturacak. İlk kitabını basmaya hazırlanan başarılı bir terapist olan Grace, oğlu ve kocasıyla mutlu bir hayat sürmektedir. Ne var ki kocasının vahşi bir cinayetin ardından aniden ortadan kaybolması, bu mutlu aile tablosunu yerle bir eder. Grace, oğlu ve kendisi için başka bir hayat kurmak zorundadır.

    The Undoing’in showrunner koltuğunda David E. Kelley var. Yürütücü yapımcı tarafında Kelley’e Kidman’ın yanı sıra Big Little Lies yürütücü yapımcıları Per Saari ve Bruna Papandrea eşlik ediyor. Yedi bölümden oluşması planlanan dizinin yönetmen koltuğu için arayışlar devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top