Hesabım
    Reese Witherspoon ve Kerry Washington’lı Diziyi Hulu Kaptı

    Mini dizi ‘Little Fires Everywhere’ platformunu buldu

    Celeste Ng imzalı çok satan romandan uyarlanan Little Fires Everywhere dizisi Hulu’da izleyici karşısına çıkacak. Mini dizi formatındaki yapımın başrollerinde Reese Witherspoon ve Kerry Washington yer alıyor. İkili, dizide yürütücü yapımcı olarak da görev yapacak.

    Sekiz bölümden oluşan Little Fires Everywhere, örnek aile Richardson’lar ile onların hayatını altüst eden bir anneyle kızının hikayesini ele alacak. Senaryo, Liz Tigelaar’ın imzasını taşıyacak. Bir başka Hulu dizisi olan Casual’da da imzası bulunan Tigelaar ayrıca showrunner koltuğunda da bulunacak.

    Little Fires Everywhere’in prodüksiyonunu Witherspoon’un Hello Sunshine, Washington’ın Simpson Street şirketleri ve ABC Signature Stüdyoları üstlenecek. Yürütücü yapımcılar arasında Witherspoon, Washington ve Tigelaar’ın yanı sıra Lauren Neustadter ve Pilar Savone de var.

    Witherspoon’un kitabın yayın haklarını satın alması, kitabın basımının öncesine dayanıyor. Kısa sürede çok satan bir yapıta dönüşen kitabı Kerry Washington’a götüren Witherspoon, şirketi Hello Sunshine ile geçtiğimiz yıla damga vuran Big Little Lies’a da imzasını atmıştı. Şirket ayrıca Apple için iki dizi projesinin daha prodüksiyonunu yürütüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top