Hesabım
    Cagney & Lacey: Başrollere Sarah Drew ve Michelle Hurd Getirildi

    Kült diziden uyarlanan yapımın başrolleri belli oldu

    Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde, Grey’s Anatomy’den ayrılacağı duyrulan Sarah Drew’un yeni projesi belli oldu. 9 sezon boyunca dizinin favori karakterlerinden birini canlandıran Drew, artık Michelle Hurd ile birlikte CBS’in Cagney & Lacey uyarlamasının başrolünde yer alacak.

    Los Angeles sokaklarında türlü maceralara atılan iki polis dedektifinin hikayesini işleyen Cagney & Lacey, 80’lerin ünlü dizisinden uyarlanıyor. Başkarakterlerden Cagney’e Sarah Drew hayat veriyor. Lacey rolü ise Blindspot’tan hatırladığımız Michelle Hurd’a emanet. Orijinal seride iki kült karaktere Tyne Daly ve Sharon Gless hayat vermişti.

    Dizinin senaryosu Bridget Carpenter’ın imzasını taşıyor. Yönetmen koltuğunda ise Rosemary Rodriguez var. Prodüksiyon CBS TV Stüdyoları ve MGM Television işbirliğinde hayata geçecek.

    Orijinal Cagney & Lacey, yedi sezon boyunca CBS ekranlarında izleyiciyle buluştu ve ekran yolculuğu boyunca iki kez en iyi drama dizisi dalında Emmy kazandı.

    Sarah Drew, Grey’s Anatomy’de dokuz sezondur Dr. April Kepner karakterine hayat veriyor ve bu sezon diziye veda etmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde yaratımsal tercihlerden ötürü karakterin diziden çıkarıldığı açıklanmış ve bu gelişme hayranlar tarafından büyük tepkiyle karşılanmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top