Hesabım
    Sarah Jones 'L.A. Confidential' Uyarlamasının Başrolünde!

    Kim Basinger’a Oscar kazandıran rol Jones'un oldu

    CBS’in L.A. Confidential uyarlamasının başrolüne Damnation ve The Path gibi yapımlardan hatırladığımız Sarah Jones getirildi. James Ellroy imzalı romandan uyarlanan dizinin pilot bölüm hazırlıkları devam ediyor.

    L.A. Confidential romanı, 1997 yılında beyazpedeye uyarlanmış; başrolündeki Kim Basinger’a Oscar ödülü kazandırmıştı. Dizi, senaryo dalında da Oscar’a uzanan bu filmin yapımcısı Arnon Milchan’ın imzasını taşıyacak.

    Dizinin senaryosunu The Mentalist ve Gotham dizilerinin yürütücü yapımcısı Jordan Harper kaleme alıyor. 1950’lerde geçen hikaye, vahşi bir seri katilin peşine düşen üç dedektifin, bir muhabir ve ünlü bir aktrisle yollarının kesişmesini konu ediniyor.

    Sarah Jones’u, en yakın arkadaşının ölümüyle sarsılan ve cinayeti çözmeye karar veren yetenekli ve güzel Hollywood yıldızı Lynn rolünde izleyeceğiz. Lynn karakterini, film uyarlamasında Kim Basinger canlandırmıştı.

    Pilot bölümün yönetmen koltuğunda Michael Dinner var. Şu ana kadar açıklanan oyuncu kadrosunda ise Alana Arenas, Walton Goggins, Mark Webber, Shea Whigham ve Brian J. Smith yer alıyor.

    Uyarlama Arnon Milchan, CBS TV Stüdyoları, New Regency ve Lionsgate TV işbirliğinde hayata geçiriliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top