Hesabım
    Sabrina Uyarlamasında Harvey Kinkle’ı Kimin Canlandıracağı Belli Oldu

    İddialı dizinin kadrosu tamamlanıyor

    Chilling Adventures of Sabrina çizgi romanından uyarlanan Netflix dizisi Sabrina, Harvey Kinkle’ına kavuştu. Dizide başkarakterlerden biri olan Harvey Kinkle rolünde genç oyuncu Ross Lynch’i izleyeceğiz.

    Harvey Kinkle karakteri hikayede Sabrina’nın erkek arkadaşı olarak karşımıza çıkacak. Okulun en popüler öğrencilerinden olan Harvey, kendisini ve Sabrina’yı hedef alan kötücül güçlerden habersizdir. Melissa Joan Hart’ın başrolünde olduğu eski Sabrina uyarlamasında Harvey karakterini Nate Richert canlandırmıştı.

    Chilling Adventures of Sabrina’nın başrolünde Kiernan Shipka yer alıyor. Kadroda ona Lucy Davis, Miranda Otto, Chance Perdomo, Michelle Gomez, Jaz Sinclair, Richard Coyle ve Bronson Pinchot eşlik ediyor. Dizi, yarı cadı yarı insan olan genç Sabrina’nın karanlık büyüme hikayesini ele alacak.

    Archie Comics karakterlerinden uyarlanan dizi, 20 bölümden oluşan iki sezon onayını almış durumda. Başta CW kanalında proje olarak geliştirilen ve Riverdale’a eşlik etmesi planlanan dizi, platform değiştirerek Netflix’e geçmişti. Bu nedenle iki dizinin yollarının kesişmesi beklenmiyor.

    Ross Lynch yakın dönemde My Friend Dahmer, Austin & Allyand ve Status Update gibi yapımlarda boy gösterdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top