Hesabım
    Annabella Sciorra ‘Luke Cage’in 2. Sezon Kadrosuna Eklendi

    Dizinin yeni ‘kötü’sü belli oldu

    Marvel’ın 22 Haziran’da, ikinci sezonuyla Netflix’e geri dönmeye hazırlanan süper kahraman dizisi Luke Cage, oyuncu kadrosuna yeni bir ismi ekledi. The Sopranos’tan hatırladığımız Annabella Sciorra, dizinin b​​aş kötü karakteri Rosalie Carbone rolünde kadroya eklendi.

    Rosalie Carbone, yeraltı dünyasında boy gösteren tehlikeli bir suçlu olarak hikayedeki yerini alacak. Luke Cage’in showrunner’ı Cheo Hodari Coker, Jungle Fever’dan beri Sciorra’nın büyük bir hayranı olduğunu belirtti.

    Fantastik dizinin ikinci sezonunda Luke Cage, Harlem sokaklarının en ünlü simasına dönüşecek. Çevresindekileri, eskisinden çok daha fazla koruması gerektiğinin bilincinde olan Luke, yeni bir düşmanın belirmesiyle zorlu bir mücadeleye atılacak. Ünlü karaktere hayat veren Mike Colter’ın açıklamalarına bakılırsa ikinci sezon daha karanlık bir tona sahip olacak.

    Marvel’s Luke Cage’in oyuncu kadrosunda Colter ve Sciorra’nın yanı sıra Simone Missick, Rosario Dawson, Alfre Woodard, Theo Rossi, Finn Jones, Mustafa Shakir ve Gabrielle Dennis gibi isimler var. Yürütücü yapımcı olarak ise Cheo Hodari Coker, Jim Chory ve Jeph Loeb görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top