Hesabım
    Young & Hungry’den Veda Haberi Geldi

    Final tarihi ve devam filmiyle ilgili detaylar gün yüzüne çıktı

    Freeform’un sevilen komedi dizisi Young & Hungry’nin beşinci sezonun ardından final yapacağı resmiyet kazandı. Beşinci sezonun son 10 bölümünün 20 Haziran’da prömiyer yapacağı açıklandı.

    Young & Hungry’nin beşinci sezonunun ilk on bölümü neredeyse bir yıl önce izleyici karşısına çıkmıştı. Kalan on bölümün prömiyer tarihi sürekli ötelenmiş ve bu belirsizlik hayranlar arasında öfke yaratmıştı. Dizinin final yapması uzun bir süredir beklenen bir gelişmeydi.

    Dizi bitiyor olsa da hikaye, aynı ekibin imzasını taşıyan bir devam filmiyle hayranların karşısına çıkacak. Young & Hungry filmi Gabi, Josh ve arkadaşlarının maceralarını işlemeye devam edecek.

    Young & Hungry’nin final sezonunda Gabi ve Josh’ı sonunda birbirlerine aşık bir çift olarak göreceğiz. Ancak bu, birlikteliklerini ve yeni statülerini sorgulamalarına engel olmayacak. Aynı zamanda Yolanda, Elliot ve Sofia’nın hayatında da değişimler meydana gelecek.

    Emily Osment, Jonathan Sadowski, Aimee Carrero, Kym Whitley ve Rex Lee’nin başrollerinde yer aldığı dizinin yapımcı kadrosunda David Holden, Caryn Lucas, Ashley Tisdale, Jessica Rhoades ve Eric ve Kim Tannenbaum var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top