Hesabım
    Camping: Jennifer Garner’ın Rol Arkadaşı David Tennant Oldu

    HBO komedisinde başroller kesinleşti

    Lena Dunham ve Jenni Konner ikilisinin imzasını taşıyan yeni HBO komedisi Camping’in başrolüne David Tennant getirildi. Tennant dizide başrolü, yıllar sonra ekrana geri dönen ünlü aktris Jennifer Garner ile paylaşıyor.

    Yarım saatlik bölümlerden oluşan Camping, Julia Davis imzalı İngiliz formatlı diziden uyarlanıyor ve senaryo, Girls dizisiyle sükse yapan Lena Dunham ve Jenni Konner’in imzasını taşıyor. İkili ayrıca showrunner koltuğunda da yer alıyor.

    Camping, 45 yaşına basan Walt’un doğumgünü için hazırlanan tatil organizasyonunun felaketle sonuçlanmasını işliyor. Walt’un eşi Kathryn, kocasının doğumgününe özel hafta sonu için doğa içinde bir tatil planlar. Ne var ki kamp alanına gittiklerinde işler çığrından çıkmaya başlar. Dizide Walt karakterine David Tennant hayat veriyor. Sadık ve itaatkar bir koca ve baba olan Walt, esasında gidişattan hiç de memnun değildir. Walt’un eşi Kathryn’i ise Jennifer Garner canlandırıyor.

    Doctor Who’dan hatırladığımız David Tennant ekranda yakın zamanda iddialı Amazon uyarlaması Good Omens’ın ve Netflix’in sevilen dizisi Jessica Jones’un kadrosunda yer aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top