Hesabım
    Oscarlı Mira Sorvino ‘The Code’un Başrolünde!

    CBS dizisinin pilot bölüm siparişi verildi

    Limitless’ın yaratıcısı Craig Sweeny’nin imzasını taşıyan The Code, başrolünde Oscarlı aktris Mira Sorvino’ya yer verecek. CDB kanalında yayınlanacak dizinin diğer başrollerinde Dave Annable ve Anna Wood boy gösteriyor.

    Sorvino, orduda geçen ve hukuk çalışanlarının hikayesini ele alan dizide Albay Eisa Turnbull karakterine hayat verecek. Dizinin açıklanan oyuncu kadrosunda Annabale, Wood ve Sorvino’nun yanı sıra Phillipa Soo, Ato Essandoh ve Raffi Barsoumian gibi isimler var.

    The Code’un senaryo koltuğunda Craig Turk ve Craig Sweeny ikilisi var. Marc Webb ise yönetmen koltuğunun emanet edildiği isim. Dizinin showrunner’lığını Sweeny üstlenirken yürütücü yapımcı tarafında Webb, Carl Beverly ve Sarah Timberman görev yapıyor.

    Mira Sorvino son dönem ekranda sevilen komedi Modern Family’deki rolüyle ses getirdi. Diziye yaşam koçu Nicole Rosemary Page olarak katılan oyuncu, Audience Network imzalı Condor dizisinin ve Crackle’ın popüler dizisi Startup’ın kadrosunda da karşımıza çıktı. Ünlü aktris 2018’de beyazperdede ise Wake, Look Away, Intensive Care, The Islands, Waterlily Jaguar, Riptide ve Doe gibi yapımlarda görünecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top