Hesabım
    George R.R. Martin’in Nightflyers’ına İlk Bakış

    Syfy dizisinin ilk görüntüleri yayınlandı

    Syfy, George R.R. Martin imzalı hikayeden uyarlanan Nightflyers için ilk bakış videosu yayınladı. Dizinin yapım sürecini içeren kamera arkası videosunda ünlü yazar da var.

    Martin’in kitabından ve 1987 yapımı filmden uyarlanan dizi, küçük uzay gemisi The Nightflyer’ın uzayda çıktığı yolculuğu konu ediniyor. Sekiz bilim insanı ve bir telepatı taşıyan gemi, güneş sisteminde keşif yolculuğu yaparken bir anda ürkütücü olaylar yaşanmaya başlar. Herkesin birbirini sorgulamaya başladığı gemide büyük bir hayatta kalma savaşı başlar.

    Nightflyers’ın oyuncu kadrosunda Gretchen Mol, Eoin Macken, David Ajala, Sam Strike, Maya Eshet, Angus Sampson, Jodie Turner-Smith ve Brían F. O’Byrne gibi isimlerle karşılaşıyoruz.

    Dizinin pilot bölümünü Mike Cahill yönetti. Diğer bölümler ise Andrew McCarthy’nin imzasını taşıyor. Senaryoyu Jeff Buhler kaleme alırken yürütücü yapımcı tarafında Buhler’a showrunner Daniel Cerone, George R.R. Martin, Gene Klein, David Bartis, Doug Liman, Alison Rosenzweig, Michael Gaeta, Lloyd Ivan Miller ve Alice P. Neuhauser eşlik ediyor.

    Netflix ortak yapımıyla ekrana taşınan Nightflyers’ın sonbaharda ekranlarda olması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top