Hesabım
    Get Out’un Yıldızı Allison Williams Talihsiz Serüvenler Dizisi'nde!

    Hangi karakteri canlandıracağı açıklanmadı

    Geçtiğimiz yıla damgasını vuran Get Out filmiyle perdede yıldızı parlayan genç yetenek Allison Williams, Talihsiz Serüvenler Dizisi’nin kadrosuna katıldı.

    Williams’ın dizinin şu an Vancouver’da gerçekleşen üçüncü sezon çekimlerine katıldığı ve ayrıca ikinci sezonda da izleyici karşısına çıkacağı doğrulandı. Ünlü aktrisin hangi karaktere hayat vereceği ise henüz açıklanmadı.

    Ekran izleyicisinin yabancı olmadığı yüzlerden biri olan Allison Williams, geçtiğimiz beş sezon boyunca Girls dizisinde Marnie Michaels karakterini canlandırmıştı. The Mindy Project’in üç bölümünde görünen Williams, başrolünde Benedict Cumberbatch’in yer aldığı Patrick Melrose’un da bir bölümünde izleyici karşısına çıkacak. Williams’ın ayrıca 2011 yapımı Will & Kate: Before Happily Ever After’da Kate Middleton’a hayat verdiğini ekleyelim.

    30 Mart’ta ikinci sezonuyla Netflix platformuna geri dönmeye hazırlanan Talihsiz Serüvenler Dizisi, Lemony Snicket’ın dünyaca ünlü roman serisinden,  uyarlanıyor. Dizinin başlıca rollerini Neil Patrick Harris, Malina Weissman, Louis Hynes, Presley Smith, Joan Cusack, Will Arnett, Cobie Smulders, Alfre Woodard, Catherine O’Hara ve Nathan Fillion gibi isimler paylaşmaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top