Hesabım
    Marvel'ın Yeni Süper Kahraman Dizisi Cloak & Dagger'ın Fragmanı Geldi

    Gençlik dizisi Haziran'da prömiyer yapıyor

    Yılın en heyecan verici yeni dizilerinden Marvel’s Cloak and Dagger’ın fragmanı görücüye çıktı. Freeform’da yayınlanacak gençlik dizisi 7 Haziran’da prömiyer yapmaya hazırlanıyor.

    Marvel kahramanlarından uyarlanan Cloak & Dagger, başrolünde genç oyuncular Olivia Holt ve Aubrey Joseph’e yer veriyor. Ön gösterimi SXSW festivalinde yapılan dizi, birbirlerinden çok farklı karakterlere sahip iki gencin süper kahraman yeteneklerini keşfetmesini ele alıyor. Artık Cloak ve Dagger adını alan Tandy ve Tyrone, gizemli bir şekilde birbirlerine bağlı olduklarını da fark ederler. İki genç, bu güçlerin ve gizemin kaynağını bulmak için birlikte sıradışı bir yolculuğa atılır.

    Showrunner Joe Pokaski’nin imzasını taşıyan Cloak & Dagger’ın pilot bölümünü Gina Prince-Bythewood yönetti. Oyuncu kadrosundaki Holt ve Joseph’e ise Andrea Roth, Gloria Reuben, Miles Mussenden, Carl Lundstedt, Emma Lahana, Jaime Zevallos ve J.D. Evermore eşlik etti.

    7 Haziran’da Freeform ekranında prömiyer yapacak olan dizinin yürütücü yapımcılığını Joe Pokaski, Jeph Loeb ve Jim Chory üstlenirken prodüksiyonu Marvel Television ve ABC Signature Stüdyoları yürütüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top