Hesabım
    Doug Liman’ın YouTube Dizisi ‘Impulse’dan Teaser Geldi

    Aksiyon dizisi, YouTube Red’de yayınlanacak

    Steven Gould’un roman serisinden ekrana uyarlanan Impulse ilk teaser videosuyla görücüye çıktı. YouTube’un yeni dizi platformu YouTube Red’de yayınlanacak olan aksiyon dizisinin yönetmen ve yapımcı koltuğunda ünlü yönetmen Doug Liman yer alıyor. Dizi, yönetmenin 2008 yapımı bilimkurgu filmi Jumper’ın devamı niteliğinde olacak.

    Impulse, Steven Gould imzalı Jumper serisinin üçüncü romanından uyarlanıyor. Aksiyon ve gerilim dolu dizide, kendisini yaşıtlarından farklı hisseden 16 yaşındaki bir kızın, telekinetik yeteneklere sahip olduğunu keşfetmesini ele alıyor. Henry adlı başkaraktere genç oyuncu Maddie Hasson hayat veriyor.

    Lauren LeFranc’ın showrunner olarak yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda başlıca rolleri Missi Pyle, Sarah Desjardins, Enuka Okuma, Craig Arnold ve David James Elliott paylaşıyor. Prodüksiyon Universal Cable Productions ve Hypnotic imzasıyla gerçekleşiyor.

    The Bourne Identity, Edge of Tomorrow ve Mr. & Mrs. Smith gibi ses getiren filmlerin yönetmenliğini üstlenen Doug Liman, ekranda ise Dwayne Johnson ile işbirliğine atılmış ve 2016’da Lifeline adlı seriye imzasını atmıştı.

    Impulse’ın ilk sezon prömiyeri yaz döneminde YouTube Red’de yapılacak.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top