Hesabım
    Stranger Things’in 3. Sezonundan İlk Detaylar!

    Dizinin prodüksiyonu önümüzdeki günlerde başlıyor

    Netflix’in hit dizisi Stranger Things’in merakla beklenen üçüncü sezonuyla ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıktı. Los Angeles’ta gerçekleşen PaleyFest’te konuşan dizi ekibinden yeni sezona dair ilk resmi ipuçları geldi.

    Stranger Things dizisinin oyuncularının ve yapımcılarının bulunduğu etkinlikte, öncelikle prodüksiyonun bu ay başlayacağı ve yeni sezonun hikayesinin ikinci sezonda yaşananların bir yıl sonrasında geçeceği duyuruldu. Ayrıca 1985 yılının yaz aylarında geçecek hikayeye, geçtiğimiz sezonun sevilen karakterlerinden Steve Harrington’ın da tekrar dahil olduğu ve rolünün genişletildiği duyuruldu.

    Yapımcıların beyanlarına bakılırsa yeni sezonda düğümü çözülen konulardan bir diğeri kahramanlarımızın gönül işleri olacak. Yeni sezonun hemen başında Eleven ve Mike ile Lucas ve Max’i sonunda çift olarak göreceğiz.

    Prömiyerini yaptığı 2016 yılından bu yana, 80’li yıllara ait film ve dizilere ve dönemin popüler kültürüne yaptığı göndermelerle de gündem yaratan Stranger Things, üçüncü sezonunda yeni bir referansa daha sahip olacak. Yapımcıların açıklamalarına bakılırsa 1985 yapımı Back to the Future yeni sezonun ilham kaynaklarından biri olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top