Hesabım
    Deadpool’un Dizi Projesi Rafa mı Kalkıyor?

    FXX, prodüksiyondan çekildiğini açıkladı

    FXX, geçtiğimiz yıl Mayıs ayında müjdesi verilen animasyon Deadpool projesinden ayrıldığını duyurdu. Aynı zamanda showrunner’lar Donald Glover ve Stephen Glover’ın da ekiple yollarını ayırdığı açıklandı.

    Deadpool dizisi Marvel Television, FX Productions ve ABC Signature Studios işbirliğinde ekrana aktarılacaktı.

    FXX’in Deadline’a yaptığı açıklamada yaratıcı sebeplerden ötürü FX, ​​Donald Glover ve Stephen Glover'ın Marvel Television ile yollarını ayırdığı ve FX’in projeye artık dahil olmayacağı duyuruldu. FX ve Marvel’ın Legion’daki ortaklığının ise devam edeceği belirtildi. Marvel Television ve ABC Signature Stüdyolarının projeye devam edip etmeyeceği ise belirsizliğini koruyor.

    Deadpool’un showrunner ve senarist koltuğunda Atlanta dizisinin ödüllü yaratıcısı Donald Glover ve Stephen Glover yer alacaktı. On bölüm olarak sipariş edilen dizinin yürütücü yapımcılığını ise ikiliyle birlikte Jeph Loeb ve Jim Chory üstlenecekti.

    Ryan Reynolds’ın başrolünde yer aldığı ve vizyona girdiği dönem hem izleyici hem de eleştirmenlerden tam not alan Deadpool, okurla ilk kez buluştuğu 1991 yılından beri Marvel’ın en popüler karakterlerinden biri olarak yoluna devam ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top