Hesabım
    Steven Soderbergh Komedisi 'Now Apocalypse'in Prodüksiyonu Başladı

    Gregg Araki imzalı proje Starz’da izleyiciyle buluşacak

    Starz televizyon kanalı, ünlü yönetmen Gregg Araki’nin yarattığı on bölümlük komedi dizisi Now Apocalypse’e yeşil ışık yaktı. Yürütücü yapımcılığını ünlü yönetmen Steven Soderbergh’in üstlendiği dizi Los Angeles’ta yaşayan dört yakın arkadaşın eğlenceli hikayesini ekrana yansıtacak.

    White Bird in a Blizzard, Mysterious Skin ve Kaboom filmlerinin yönetmeni Gregg Araki, projede yaratıcı ve yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. Dizinin hikayesi, Ulysses, Carly, Ford ve Severine adlı dört yakın arkadaşın cinselliği, aşkı ve şöhreti arayışlarını takip ediyor. On bölümün senaryosu Araki ve Karley Sciortino’nun imzasını taşıyacak. Yönetmen koltuğu ise yine Araki’ye emanet edildi.

    Now Apocalypse'in prodüksiyonunu Lionsgate Television yürütüyor. Soderbergh’in gördüğü en çılgın senaryolardan biri olarak tanımladığı dizinin oyuncu kadrosu ise henüz şekillenmedi. Dizinin diğer yürütücü yapımcıları arasında Gregory Jacobs ve Karley Sciortino var.

    Steven Soderbergh yakın dönemde ekranda The Knick, Godless, Mosaic ve The Girlfriend Experience gibi popüler dizilerin yapımcılığını üstlenmişti.  

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top