Hesabım
    “One Day at a Time” Üçüncü Sezon Onayı Aldı!

    Netflix dizisi “One Day at a Time” üçüncü sezonuyla geri dönecek.

    Netflix’in sevilen komedi dizisi “One Day at a Time” yeni sezon onayını kaptı. İkinci sezonu geçtiğimiz Ocak ayında yayınlanan dizi, 13 bölümlük üçüncü sezonuyla 2019’da geri dönecek.

    Gloria Calderon Kellett ve Mike Royce ikilisi tarafından yaratılan “One Day at a Time”ın oyuncu kadrosunda, Justina Machado, Rita Moreno, Todd Grinnell, Stephen Toblowsky, Isabella Gomez ve Marcel Ruiz gibi isimler yer alıyor. Dizinin yürütücü yapımcılığını ise uyarlamanın yaratıcıları Gloria Calderon Kellett, Mike Royce ikilisi ve orijinal serinin yaratıcısı Norman Lear üstleniyor.

    Norman Lear imzalı 1970’lerin ünlü sitcom’undan uyarlanan dizi, orijinal seri gibi ilerliyor; bir annenin çocuklarını tek başına büyütme maceralarını ele alınıyor. Ancak orijinal seriden farklı ilerleyen birkaç nokta da var. Eski seride çocukların ikisi de kızken, yeni uyarlamada Justina Machado’nun canlandırdığı ana karakterin Alex adında bir oğlu ve Elena adında bir kızı var. Rita Moreno’nun canlandırdığı anneanne karakteri ise onlarla birlikte yaşıyor. Ayrıca baş karakter Penelope’nin hastanedeki mesaisine daha fazla tanık oluyoruz, zira orada bir ilişki yaşıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top