Hesabım
    Connie Britton Suç Dizisi 'Dirty John’un Başrolünde!

    Gerçek olaylardan uyarlanan suç antolojisinin başrolü belli oldu

    American Horror Story’nin yıldızı Connie Britton, Bravo’nun yeni suç dizisi Dirty John’un başrolüne getirildi. Kanaldan ilk iki sezon onayını alan Dirty John’un senaryosu, Chance dizisinin ortak yaratıcısı Alexandra Cunningham’ın imzasını taşıyor.

    Dirty John’un senaryosu, Los Angeles Times muhabiri Christopher Goffard’ın gerçek suç olaylarını kaleme aldığı makalelerinden uyarlanıyor. Sıradan bir ilişkinin kabusla sonuçlanmasını konu edinen ilk sezonda Connie Britton’ı başarılı tasarımcı Debra Newell rolünde izleyeceğiz. Kaliforniya’da yaşayan bekar bir anne olan Debra, John Meehan adlı bir adama aşık olunca sır dolu bir ilişkiler ağına sürüklenecek.  

    Dirty John’un prodüksiyonu Universal Cable Productions, Los Angeles Times Studios ve Atlas Entertainment şirketleri tarafından gerçekleştiriliyor. Dizinin yürütücü yapımcılığını Britton’ın yanı sıra Cunningham, Richard Suckle, Charles Roven, Mark Herzog, Christopher G. Cowen ve Chris Argentieri üstleniyor.

    Dört kez Emmy ödülüne aday gösterilen Britton, FX’in sevilen suç dizisi American Horror Story’nin ilk sezon kadrosunda yer aldı ve performansıyla Emmy’e aday gösterildi. Başarılı aktris yakın zamanda 9-1-1, SMILF, Nashville gibi yapımlarda da ekran izleyicisinin karşısına çıktı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top